CONTACT

Paramedisch Centrum Nieuwegein

Diepenbrocklaan 1-5
3438 XZ Nieuwegein
Telefoonnummer: 030-6000202
OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 8.00 – 12.00 uur

PRIVACY

Op de website van Paramedisch Centrum vindt u informatie over de privacywetgeving volgens de AVG.

GETAL IN BEELD
SPECIALISMEN
null

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie behandelt klachten rondom houding en bewegen. Deze klachten uiten zich op verschillende manieren....

null

MANUELE THERAPIE

Manuele therapie houdt zich voornamelijk bezig met stoornissen in de wervelkolom of gewrichten.....

null

PSYCHOSOMATISCHE FYSIOTHERAPIE

Psychosomatische fysiotherapie richt zich op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest....

null

KINDERFYSIOTHERAPIE

De eerste jaren in het leven van een kind zijn enorm belangrijk voor de motorische ontwikkeling. Als uw kind hierin wat achterblijft, kan dit zich op verschillende manieren uiten.

null

OROFACIALE FYSIOTHERAPIE (KAAKFYSIOTHERAPIE)

Kaakfysiotherapie houdt zich bezig met problemen die te maken hebben met het niet goed functioneren van spieren en gewrichten in het hoofd, het halsgebied en het kauwstelsel.

null

PODOLOGIE

Uw voeten zijn kwetsbaar en krijgen tegelijkertijd veel te verduren. Letsel aan de voet komt dan ook vaak voor. Een podoloog is een voetenspecialist.

null

DRY NEEDLING

Dry Needling gebruikt een ‘droge’ acupunctuurnaald waarmee via een speciale techniek spieren worden aangeprikt. Dit zorgt voor een ontspannen effect.

null

OEFENTHERAPIE CESAR

Een verkeerde houding of bewegingspatroon kan leiden tot steeds terugkerende lichamelijke klachten.

null

KINDEROEFENTHERAPIE

Bij kinderoefentherapie leert een kind om te gaan met motorische problemen die goed dagelijks functioneren in de weg staan.

null

ERGOTHERAPIE

Het is vervelend als een lichamelijke, verstandelijke of psychische aandoening het uitvoeren van dagelijkse activiteiten in de weg staat..

null

ONCOLOGIE FYSIOTHERAPIE

De oncologiefysiotherapeut is gespecialiseerd in de fysiotherapeutische behandeling en coaching van patiënten met kanker en heeft kennis van de ziekte, de medische behandelingen en de gevolgen daarvan.

null

COPD

COPD is een vervelende aandoening waardoor u wordt beperkt in uw beweging en zelfstandigheid door benauwdheid (bij inspanning). Fysiotherapie richt zich op verbetering van deze situatie.

BEWEEGGROEPEN

Beweging in groepsverband onder leiding van een fysiotherapeut of andere specialist van het Paramedisch Centrum. Die mogelijkheid bieden we met uiteenlopende beweeggroepen. Klik op de beweeggroep voor meer informatie.

BEWEEGPROGRAMMA'S

Regelmatig bewegen kan de levenskwaliteit van mensen met diabetes, hart- en vaatziekten en osteoporose sterk verhogen. Wel is het zaak om de training op een professionele manier en met de juiste begeleiding aan te pakken. Paramedisch Centrum organiseert beweegprogramma’s voor verschillende aandoeningen. Klik op een programma voor meer informatie.

AFSPRAAK

Een afspraak met de fysiotherapeut kan na een verwijzing van uw arts/specialist of direct (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie)

BELLEN

Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch bereikbaar op: 030–6000202

AAN DE BALIE

U kunt elke werkdag tussen 08:00-16:30 uur een afspraak maken aan de balie.