Contact

Merweplein 1
3432 GN Nieuwegein

SportID is elke donderdag te vinden op het buurtplein van Gezondheidshuis de Componist

Al het sport- en beweegaanbod in Nieuwegein op één plek

Benieuwd welke sportactiviteiten of -clubs er in Nieuwegein zijn, wil je weer beginnen met sporten of nieuwsgierig naar andere sporten maar weet je niet zo goed welke sport je wilt uitproberen?

Op mijnsportid.nl kun je zoeken naar welke sport bij jou past, welke clubs daar bij jou in de buurt bij horen en vind je nog meer informatie over het sport- en beweegactiviteiten in Nieuwegein.

Lijfstyle

Zorggroep Gezondheidshuis de Componist participeert in diverse netwerkgroepen. Een van de netwerkgroepen is Lijfstyle: een samenwerking tussen de gemeente NieuwegeinSportID Nieuwegein, de vier gezondheidscentra, MOvactor, bibliotheek De Tweede Verdieping en SurPlus.

Het programma van de netwerkgroep Lijfstyle is gericht op het collectief en individueel ondersteunen van gezondheid en veerkracht, waarbij de focus ligt op meer bewegen, gezonde voeding, gezond gewicht en mentale fitheid. Binnen het Lijfstyle programma organiseren we gezondheidsevents en ontwikkelen we nieuwe programma’s. Bijvoorbeeld om de veerkracht van bepaalde doelgroepen te versterken.

Buurtsportcoach Gezondheid en Leefstijl

SportID Nieuwegein wil inwoners van Nieuwegein structureel in beweging krijgen. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we sport– en beweegactiviteiten in Nieuwegein, in opdracht van de gemeente en in samenwerking met partners. De buurtsportcoaches zorgen voor een brug tussen sport, zorg, welzijn en onderwijs. Daarnaast helpen we inwoners een passende sport- en/of beweegactiviteit te vinden. Wij stellen ons graag even voor.

Bart de Waardt

Werkdagen:
maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Hoi allemaal,

Mijn naam is Bart de Waardt en ik ben Buurtsportcoach Gezondheid en Leefstijl bij SportID.

Ik ben werkzaam in de wijken Jutphaas-Wijkersloot, Zuilenstein, Rijnhuizen, Blokhoeve en Huis de Geer.

Als Buurtsportcoach probeer ik zoveel mogelijk mensen in beweging te krijgen. Ook probeer ik mensen bewust te maken wat een gezonde leefstijl is en ze daarmee te helpen.

Wil jij graag meer weten over bewegen in je wijk? Dan nodig ik je van harte uit voor een beweegintake om hierover met mij in gesprek te gaan en samen te kijken naar welke sport- of beweegactiviteit het best bij jou past. 

Bel mij via 06-81728022 of mail mij via b.dewaardt@merwestein.nl om een afspraak te maken.

Tot ziens in de Componist!